Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne batoniki, doskonałe na drugie śniadanie
Jak się zrobiło sos musztardowy, to trzeba go użyć, więc i trzeba wymyślać, c...
Odsłon: 139
Rozpływają się w ustach. Klasyka w wiosennym wydaniu.
Odsłon: 10591
Orzeźwiająca lemoniada cytrynowa z syropem miętowym. Doskonała na upalne dni....
Odsłon: 84
Jak się zrobiło sos musztardowy, to trzeba go użyć, więc i trzeba wymyślać, c...
Odsłon: 139
Rozpływają się w ustach. Klasyka w wiosennym wydaniu.
Odsłon: 10591
Orzeźwiająca lemoniada cytrynowa z syropem miętowym. Doskonała na upalne dni....
Odsłon: 84
Składniki
Czekoladę rozpuszczamy w kąpieli wodnej. Małą keksówkę wykładamy papierem do pieczenia i wlewamy do niej czekoladę. W rondelku umieszczamy masło i miód i chwilę podgrzewamy. Dosypujemy kakao i mieszamy. Płatki wsypujemy do miski, a następnie wlewamy do niej wcześniej przygotowaną masę i mieszamy. Płatki przekładamy do keksówki z czekoladą. Wkładamy do lodówki na minimum 2 godziny. Dzielimy na porcje.