Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne batoniki, doskonałe na drugie śniadanie
Bardzo łatwy i prosty w przygotowaniu deser. Jogurt grecki połączony z serkie...
Odsłon: 2135
Obiad który lubię. Smażone żeberka mięciutkie i smaczne z kluskami śląskimi i...
Odsłon: 976
Dzisiejsza rybka to morszczuk panierowany i smażony. Rybka przygotowana na p...
Odsłon: 215
Przepis dnia
Makaronowa zapiekanka z kiełbasą i pieczarkami
Odsłon: 20991
Bardzo łatwy i prosty w przygotowaniu deser. Jogurt grecki połączony z serkie...
Odsłon: 2135
Obiad który lubię. Smażone żeberka mięciutkie i smaczne z kluskami śląskimi i...
Odsłon: 976
Dzisiejsza rybka to morszczuk panierowany i smażony. Rybka przygotowana na p...
Odsłon: 215
Przepis dnia
Makaronowa zapiekanka z kiełbasą i pieczarkami
Odsłon: 20991
Składniki
Czekoladę rozpuszczamy w kąpieli wodnej. Małą keksówkę wykładamy papierem do pieczenia i wlewamy do niej czekoladę. W rondelku umieszczamy masło i miód i chwilę podgrzewamy. Dosypujemy kakao i mieszamy. Płatki wsypujemy do miski, a następnie wlewamy do niej wcześniej przygotowaną masę i mieszamy. Płatki przekładamy do keksówki z czekoladą. Wkładamy do lodówki na minimum 2 godziny. Dzielimy na porcje.