Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Biała kiełbasa w nowej odsłonie.
Od długiego czasu nie robiłam wieprzowej wątróbki, zamieniając ja na drobiową...
Odsłon: 67
Konserwa mięsna z czosnkiem niedźwiedzim zrobiona jest z boczku świeżego i sz...
Odsłon: 290
Inna propozycja na salsę do wrapów, do mięsa z grila i nie tylko.
Odsłon: 66
Od długiego czasu nie robiłam wieprzowej wątróbki, zamieniając ja na drobiową...
Odsłon: 67
Konserwa mięsna z czosnkiem niedźwiedzim zrobiona jest z boczku świeżego i sz...
Odsłon: 290
Inna propozycja na salsę do wrapów, do mięsa z grila i nie tylko.
Odsłon: 66
Składniki
Na patelni rozgrzewamy masło lub olej (ok. łyżki), smażymy kiełbasę.
Cebulę i ogórki kroimy w drobną kostkę, łączymy z musztardą.
Kiedy kiełbasa będzie już usmażona, dorzucamy na patelnię ogórki z cebulą i smażymy wszystko razem przez ok. 5 minut.
Na talerzu układamy ogórki z cebulą, na wierzch kładziemy kiełbasę, podajemy z kawałkiem pieczywa.