Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bigos z młodej kapusty - tradycyjny i po prostu pyszny.
Smaczne, soczyste z chrupiącą skórką, zasmakują każdemu. W takie marynacie mo...
Odsłon: 165
W gorące dni nie można zapomnieć o piciu dużej ilości płynów. W ciągu dnia wa...
Odsłon: 63
Ciasto jest bardzo łatwe i szybkie (nie licząc czasu tężenia) do przygotowani...
Odsłon: 192
Proste danie z nóżek drobiowych marynowanych w aromatycznych przyprawach. Kur...
Odsłon: 244
Smaczne, soczyste z chrupiącą skórką, zasmakują każdemu. W takie marynacie mo...
Odsłon: 165
W gorące dni nie można zapomnieć o piciu dużej ilości płynów. W ciągu dnia wa...
Odsłon: 63
Ciasto jest bardzo łatwe i szybkie (nie licząc czasu tężenia) do przygotowani...
Odsłon: 192
Proste danie z nóżek drobiowych marynowanych w aromatycznych przyprawach. Kur...
Odsłon: 244
Składniki
Łopatkę pokroić w drobną kostkę. Cebulę obrać, pokroić w kostkę. Obraną marchewkę pociąć w skośne plasterki, a kapustę poszatkować.
W dużym rondlu na oleju podsmażyć mięso. Dodać cebulę i chwilę smażyć razem. Dolożyć marchewkę i kapustę.
Zalać bulionem. Dusić pod przykryciem około 40 minut. W trakcie duszenia mieszać od czasu do czasu.
Na 5 minut przed końcem duszenia dodać pokrojone pomidory oraz posiekane zoła. Przyprawić solą i pieprzem oraz cukrem.