Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zrobiłam te ciasto na swoje ur.i gościom bardzo smakowało.
Zapiekanki są pyszne. U mnie tym razem zapiekanka już podzielona na porcje. M...
Odsłon: 1593
Smaczne, miękkie, soczyste, aromatyczne zrazy mielone, szybkie w wykonaniu.
Odsłon: 95
Sałatka makaronowa prosta i szybka w przygotowaniu , można do niej dodać co s...
Odsłon: 80
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 397
Zapiekanki są pyszne. U mnie tym razem zapiekanka już podzielona na porcje. M...
Odsłon: 1593
Smaczne, miękkie, soczyste, aromatyczne zrazy mielone, szybkie w wykonaniu.
Odsłon: 95
Sałatka makaronowa prosta i szybka w przygotowaniu , można do niej dodać co s...
Odsłon: 80
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 397
Składniki
Budyń ugotować według przepisu na opakowaniu ale w trakcie gotowania mleka dodać 100g.wiórków kokosowych.Ugotowany budyń z wiórk.kokos.ostudzić.
Na patelni rozgrzać trochę masła i zrumienić resztę wiór.kokos.
W misce dobrze rozetrzeć masło,tak by nie było grudek.
Ostudzony budyń zmiksować i dodawać do niego utarte masło i dobrze wymieszać.
Na ostudzony biszkopt wyłożyć masę budyniowo-kokosową i posypać zrumienionymi wiórkami kokosowymi. Wstawić do lodówki na 2 godz.