Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
smaczny deserek, dekorowany i skonsumowany przez córki w nagrodę za zjedzony obiad :)))
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 719
Smaczne, miękkie, soczyste, aromatyczne zrazy mielone, szybkie w wykonaniu.
Odsłon: 142
Bulion warzywny jest podstawą do przygotowania wielu zup i sosów. Jest niskok...
Odsłon: 82
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 605
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 133
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 719
Smaczne, miękkie, soczyste, aromatyczne zrazy mielone, szybkie w wykonaniu.
Odsłon: 142
Bulion warzywny jest podstawą do przygotowania wielu zup i sosów. Jest niskok...
Odsłon: 82
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 605
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 133
Składniki
Białka ubić na sztywno ze szczyptą soli i cukrem. Dodać utarte żółtka oraz mąkę kukurydzianą i proszek do pieczenia, delikatnie wymieszać, wylać na cztery placuszki.
Piec około 15-20 minut na złoty kolor.
Dekorować według własnych upodobań, u nas pół szklanki śmietanki 36% ubitej z 1 łyżką cukru pudru, banany, winogrona:)))