Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wystarczą już 3 minuty w mikrofali i masz pycha deser :D
Jeden z najsmaczniejszych chlebów, który piekła nasza babcia. Mocno chrupiący...
Odsłon: 43
"Boczniaki z Tagliatelle" to połączenie delikatnych grzybów boczniaków z krem...
Odsłon: 144
Jeden z najsmaczniejszych chlebów, który piekła nasza babcia. Mocno chrupiący...
Odsłon: 43
"Boczniaki z Tagliatelle" to połączenie delikatnych grzybów boczniaków z krem...
Odsłon: 144
Składniki
Jabłko obrać, wydrążyć środek-można zostawić w formie całego jabłka z dziurą, albo pokroić na cząstki. Położyć na talerzu.
Polać wg uznania miodem, posypać cukrem, cynamonem lub po prostu bez dosładzania i przyprawiania-jak kto woli, choć ja robię z miodem i cynamonem, co po przygotowaniu z miodu mamy pycha sosik ;) Wkładamy do mikrofali na 3 - 4 minuty. Smakuje jak pieczone :D
PS. Uwaga,bo strasznie gorące :P radze chwilkę odczekać lub dmuchać ;)