Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wersja która przypadła bardziej do gustu mojego podniebienia.
To sycące danie jednogarnkowe. Jego wyjątkowy smak i aromat zachwyci każdego....
Odsłon: 84
Prosty, szybki, tani i bardzo kiedyś popularny przepis, to świetny pomysł na...
Odsłon: 107
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 104
Lekki i orzeźwiający sorbet truskawkowy stanie się twoim ulubionym deserem i...
Odsłon: 818
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 346
To sycące danie jednogarnkowe. Jego wyjątkowy smak i aromat zachwyci każdego....
Odsłon: 84
Prosty, szybki, tani i bardzo kiedyś popularny przepis, to świetny pomysł na...
Odsłon: 107
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 104
Lekki i orzeźwiający sorbet truskawkowy stanie się twoim ulubionym deserem i...
Odsłon: 818
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 346
Składniki
Truskawki myjemy i oczyszczamy. Odkładamy ok. 5-7 szt. Resztę truskawek wrzucamy do wysokiego naczynia zalewamy 100ml mleka i miksujemy na gładką konsystencję. Wkładamy do lodówki.
Resztę truskawek kroimy na 4, przekładamy do szklanki i zalewamy koktajlem. Na wierzch kładziemy łyżkę śmietany, posypujemy brązowym cukrem i polewamy niewielką ilością syropu. SMACZNEGO:)