Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
W zimie na barszczyk ukraiński jak znalazł.
Przepis dnia
Pyszne danie obiadowe które przygotujesz na dwa dni. Kapusta z koperkiem, mię...
Odsłon: 1245
Jeden z najsmaczniejszych chlebów pieczonych przez naszą babcię. Mocno chrupi...
Odsłon: 92
Przepis dnia
Pyszne danie obiadowe które przygotujesz na dwa dni. Kapusta z koperkiem, mię...
Odsłon: 1245
Jeden z najsmaczniejszych chlebów pieczonych przez naszą babcię. Mocno chrupi...
Odsłon: 92
Składniki
Wykonanie: Młode buraczki bardzo dokładnie umyć razem z liśćmi i łodyżkami i koprem, następnie pokroić. Zalać gotującą się wodą z solą i kwaskiem, wymieszać i odstawić.
Po 5 minutach przełożyć do słoi. Pasteryzować przez 15 minut na wolnym ogniu.