Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Łatwe i szybkie w przygotowaniu, smaczne, znika błyskawicznie...
Do tej pory przygotowywałam ceviche według klasycznych peruwiańskich przepisó...
Odsłon: 15
Proste danie z piekarnika -pałki z kurczaka pieczone z ziemniakami i młodą ka...
Odsłon: 238
Kołduny tyszkiewiczowskie to wyjątkowe danie, które pochodzi z książki kuchar...
Odsłon: 1090
Jedna z najlepszych szarlotek
Odsłon: 108
Do tej pory przygotowywałam ceviche według klasycznych peruwiańskich przepisó...
Odsłon: 15
Proste danie z piekarnika -pałki z kurczaka pieczone z ziemniakami i młodą ka...
Odsłon: 238
Kołduny tyszkiewiczowskie to wyjątkowe danie, które pochodzi z książki kuchar...
Odsłon: 1090
Jedna z najlepszych szarlotek
Odsłon: 108
Składniki
Uparować/ugotować brokuły podzielone na różyczki, ugotować jaja na twardo.Wymieszać śmietanę z majonezem i wyciśniętym czosnkiem.Pomidory i jaja pokroić w ósemki, razem z ostudzonymi brokułami ułożyć w tzw."artystycznym bałaganie" w niskim,szklanym naczyniu.Odstawić do lodówki.Tuż przed podaniem polać gęstym sosem czosnkowym.
Pozostałe składniki trzymać w lodówce celem nieustannego dokładania... Gwarantuję powodzenie przystawki na wszelkiego rodzaju imprezach...