Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wyrób sobie swoje zdanie ;)
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 93
To sycące danie jednogarnkowe. Jego wyjątkowy smak i aromat zachwyci każdego....
Odsłon: 52
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 255
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 5410
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 93
To sycące danie jednogarnkowe. Jego wyjątkowy smak i aromat zachwyci każdego....
Odsłon: 52
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 255
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 5410
Składniki
Brokuły ugotować al dente (5-7 minut) w lekko słonej wodzie z dodatkiem łyżeczki cukru. Zrobić do nich *zasmażkę* : sos z cienkich plasterków czosnku podsmażonych na oliwie (można użyć tez masła) : krótko przesmażyć czosnek, dodać curry . Wymieszać, polać sosem brokuły. Trzeba uważać, aby nie trzymać sosu za długo w wysokiej temperaturze, bo będzie gorzki 108.2008