Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dla miłośników brukselki.Smaczne,aromatyczne danie.Przepis zaczerpnięty z książki "Polubić kapustę":)
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 603
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 131
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 1750
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 250
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 118
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 603
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 131
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 1750
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 250
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 118
Składniki
Posiekane jajka i ser dobrze wymieszać ze śmietanką,przyprawić solą,pieprzem,cukrem i oregano.
Odsączoną brukselkę ułożyć w wysmarowanym tłuszczem naczyniu żaroodpornym,rozłożyć na niej równomiernie sos jajeczno-serowy,posypać bułką tartą,rozłożyć kawałeczki masła i wstawić do piekarnika do 200 st na ok 15-20 min.