Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tak sobie wczoraj wymyśiłam te roladki i powiem tak... wyszły rewelacyjne. Bardzo polecam:)
Wzbogacony o smak orzechów sos beszamelowy nadaje się do zapiekanek warzywnyc...
Odsłon: 14
Moje ulubione kluski śląskie i to z dziurką. Dziurkę robię dla tego że podoba...
Odsłon: 1882
Pyszne i soczyste kotlety mielone? Nic prostszego! Łapcie przepis Arek Gie
Odsłon: 752
Wzbogacony o smak orzechów sos beszamelowy nadaje się do zapiekanek warzywnyc...
Odsłon: 14
Moje ulubione kluski śląskie i to z dziurką. Dziurkę robię dla tego że podoba...
Odsłon: 1882
Pyszne i soczyste kotlety mielone? Nic prostszego! Łapcie przepis Arek Gie
Odsłon: 752
Składniki
Umytą cukinię pokroić wzdłuż na cieńkie plastry( mnie wyszło 9 szt) Na paski cukinii położyć plasterek szynki,sera żółtego,papryki i ogórka. Zawinąć i spiąć wykałaczką.
Obtoczyć w roztrzepanym posolonym i popieprzonym jajku oraz w bułce tartej. Dawać na rozgrzany tłuszcz i piec z obu stron na złoty kolor. Można zajadać same,z pieczywem lub ziemniakami.
Smacznego życzę!