Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna przekąska.
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 38
Sałatka z kaszy jaglanej, pieczonej papryki, ogórka kiszonego, mięty i natki...
Odsłon: 211
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 38
Sałatka z kaszy jaglanej, pieczonej papryki, ogórka kiszonego, mięty i natki...
Odsłon: 211
Składniki
Wykonanie: Cukinię umyć, pokroić w plastry, posolić, obtaczać w rozmąconym jajku i panierować w otrębach. Następnie smażyć na lekko rozgrzanym oleju do zrumienienia z jednej strony. Odwrócić plastry cukinii , położyć po plasterku sera i smażyć aż ser się roztopi.