Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo prosty przepis na czekoladowe muffinki
Te aromatyczne i zdrowe roladki z jarmużem będą doskonałą propozycją dla miło...
Odsłon: 126
Syrop z kwiatów z czarnego bzu wzmacnia nasz organizm i wspomaga walkę z wiru...
Odsłon: 14502
Szybkie i proste ciasto do którego możesz dodać dowolne owoce, posypać kruszo...
Odsłon: 115
Młoda kapusta z pieczarkami i kiełbasą duszona na szybko jako dodatek do obia...
Odsłon: 259
W sezonie na truskawki proponujemy skromny i smaczny deser -naleśniki z serki...
Odsłon: 282
Te aromatyczne i zdrowe roladki z jarmużem będą doskonałą propozycją dla miło...
Odsłon: 126
Syrop z kwiatów z czarnego bzu wzmacnia nasz organizm i wspomaga walkę z wiru...
Odsłon: 14502
Szybkie i proste ciasto do którego możesz dodać dowolne owoce, posypać kruszo...
Odsłon: 115
Młoda kapusta z pieczarkami i kiełbasą duszona na szybko jako dodatek do obia...
Odsłon: 259
W sezonie na truskawki proponujemy skromny i smaczny deser -naleśniki z serki...
Odsłon: 282
Składniki
W misce mieszamy suche składniki: mąkę, cukier, kakao, proszek i pokrojoną w małą kosteczkę czekoladę. W drugiej misce łączymy mokre składniki: olej, mleko i jajko. Łączymy ze sobą zawartość obu misek. Wypełniamy foremki do muffinek do około 2/3 ich wysokości. Aby muffinki były fajnie wilgotne w środku wkładamy do środka każdej połówkę krówki. Pieczemy około 15-17 minut w piekarniku nagrzanym do 180 stopni z termoobiegiem. W zależności od wielkości foremek wychodzi około 20-24 muffinek.