Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
dziecinnie proste, wilgotne, pyszne muffinki
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 92
To sycące danie jednogarnkowe. Jego wyjątkowy smak i aromat zachwyci każdego....
Odsłon: 51
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 251
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 5408
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 92
To sycące danie jednogarnkowe. Jego wyjątkowy smak i aromat zachwyci każdego....
Odsłon: 51
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 251
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 5408
Składniki
W jednej misce należy wymieszać sypkie składniki, w drugiej mokre. Następnie płynne przelać do sypkich i wymieszać łyżką do połączenia składników. Na końcu dodać truskawki i jeszcze raz delikatnie wymieszać. Foremki do muffinek wyłożyć papilotkami i napełnić każdą do ok. 3/4 wysokości. Piec ok. 20 - 25 minut w temperaturze 180ºC. Smacznego ;-)