Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna na wszelkie okazje ;)
Tradycyjna, szybka i niezawodna przekąska, sprawdzi się również dla niespodzi...
Odsłon: 527
Syrop z kwiatów z czarnego bzu wzmacnia nasz organizm i wspomaga walkę z wiru...
Odsłon: 3822
Piersi kurczaka nadziewane serem i zielonymi szparagami, zawinięte w plastry...
Odsłon: 167
Wyśmienita sałatka z ogórków małosolnych, młodej cebuli dymki i pomidorów mal...
Odsłon: 721
Polecam bardzo smaczne, pulchne, mięciutkie rozpływające się w ustach mini pą...
Odsłon: 134
Tradycyjna, szybka i niezawodna przekąska, sprawdzi się również dla niespodzi...
Odsłon: 527
Syrop z kwiatów z czarnego bzu wzmacnia nasz organizm i wspomaga walkę z wiru...
Odsłon: 3822
Piersi kurczaka nadziewane serem i zielonymi szparagami, zawinięte w plastry...
Odsłon: 167
Wyśmienita sałatka z ogórków małosolnych, młodej cebuli dymki i pomidorów mal...
Odsłon: 721
Polecam bardzo smaczne, pulchne, mięciutkie rozpływające się w ustach mini pą...
Odsłon: 134
Składniki
4kg czerwonej papryki .Zalewa: 5 szkl wody,1/2 szkl octu 10%, 3/4 szkl cukru, 1/2 szkl oleju, 1 1/2 lyzeczki soli, 10 kulek ziela angielskiego, 10 ziaren pieprzu, 5 lisci laurowych, 1 1/2 lyzeczki gorczycy
Wszystkie skladniki zalewy gotujemy ok 5 minut od chwili zagotowania.. sloiki zalac goraca zalewa i pasteryzowac 15-20 min