Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Chrupiąca maślana grzanka z delikatnym serem , orzechami i miodem , w sam raz dla niespodziewanych gości!
Kalarepki to kolejny cud letniego sezonu. Myślę, że jest to niedocenione warz...
Odsłon: 163
Rodzice mieli przy domu mały ogródek , w którym tata uprawiał pomidory, troch...
Odsłon: 15227
Młody bób w pomidorach z oliwą z oliwek, miętą, natką i bazylią. Podałam z ry...
Odsłon: 42
Kalarepki to kolejny cud letniego sezonu. Myślę, że jest to niedocenione warz...
Odsłon: 163
Rodzice mieli przy domu mały ogródek , w którym tata uprawiał pomidory, troch...
Odsłon: 15227
Młody bób w pomidorach z oliwą z oliwek, miętą, natką i bazylią. Podałam z ry...
Odsłon: 42
Składniki
Piekarnik nagrzewamy do temp. ok 160C. Camembert kroimy na 2 części. Wierzch nacinamy w krateczkę.
Orzechy drobno kroimy.Układamy na serze.Polewamy łyżką miodu.Wkładamy na blachę wyłożoną papierem do pieczenia i lekko natłuszczoną.
Zostawiamy w piekarniku ok. 12-15 minut. Ok. 4 minutki przed końcem pieczenia do piekarnika wkładamy chleb posmarowany masłem. Wyciągamy razem. Ser podajemy na chrupiącej grzance. Zajadamy gorące!