Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Potrawka z kurczakiem z mieszanką warzyw to kwintesencja domowego ciepła i wy...
Odsłon: 100
Te aromatyczne i zdrowe roladki z jarmużem będą doskonałą propozycją dla miło...
Odsłon: 48
Kruche ciasto, które doskonale nadaje się do tart na słodko. Uniwersalny, pro...
Odsłon: 103
Sezamki to hit lat 90. XX wieku. Jeśli nie miałeś okazji spróbować tego raryt...
Odsłon: 121
Bardzo smaczny i pożywny. Do przygotowania w 20 minut.
Odsłon: 80
Potrawka z kurczakiem z mieszanką warzyw to kwintesencja domowego ciepła i wy...
Odsłon: 100
Te aromatyczne i zdrowe roladki z jarmużem będą doskonałą propozycją dla miło...
Odsłon: 48
Kruche ciasto, które doskonale nadaje się do tart na słodko. Uniwersalny, pro...
Odsłon: 103
Sezamki to hit lat 90. XX wieku. Jeśli nie miałeś okazji spróbować tego raryt...
Odsłon: 121
Bardzo smaczny i pożywny. Do przygotowania w 20 minut.
Odsłon: 80
Składniki
Filety kroimy w koskę lub paski mieszamy z posiekaną natką pietruszki i wkładamy do wysmarowanego olejem naczynia żaroodpornego, następnie posypujemy zupą cebulową i polewamy śmietaną. tak przygotowane danie wkładamy do nagrzanego piekarnika ok.180 stopni i pieczemy przez 30 minut. 5 minut przed końcem posypujemy żołtym serem. Podawać z ziemniaczkami. Smacznego