Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pulled pork, to nic innego, jak szarpana wieprzowina. Wersja slow z wolnowaru...
Odsłon: 79
Boczek w Anglii, czy to surowy, czy wędzony jest bardzo słony i trzeba wybrać...
Odsłon: 88
Pulled pork, to nic innego, jak szarpana wieprzowina. Wersja slow z wolnowaru...
Odsłon: 79
Boczek w Anglii, czy to surowy, czy wędzony jest bardzo słony i trzeba wybrać...
Odsłon: 88
Składniki
Piersi kurczaka pokrój na małe kawałki, dodaj sos sojowy i usmaż na oleju. Dodaj posiekaną cebulę i imbir. Chwilę razem smaż.
Paprykę i marchewkę pokrój w paski, wymieszaj z bambusem i grzybkami. Dodaj do mięsa i smaż razem chwilę. Podlej bulionem i dosyp przyprawę kuchni chińskiej. Znów chwilę razem smaż. Najlepiej smakuje z chińskim makaronem.