Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo szybkie w przygotowaniu
Soczyste w środku i chrupiące na zewnątrz udka z kurczaka to super pomysł na...
Odsłon: 1008
Kociołek wiejski, w odróżnieniu od innych przepisów na podobne dania, przygot...
Odsłon: 1136
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 11618
Soczyste w środku i chrupiące na zewnątrz udka z kurczaka to super pomysł na...
Odsłon: 1008
Kociołek wiejski, w odróżnieniu od innych przepisów na podobne dania, przygot...
Odsłon: 1136
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 11618
Składniki
Wołowinę, posiekaną drobno cebulę i zmiażdżony czosnek wrzucić na patelnię i mieszając, podsmażyć. Dodać resztę składników, wymieszać, dodać około 200 ml wody, a gdy całość zacznie wrzeć, zmniejszyć ogień i dusić pod przykryciem, od czasu do czasu mieszając.
Gdy pomidory całkowicie się rozpadną, a płyn odparuje - chili jest gotowe. Podawać z papryką nadziewaną twarożkiem.