Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Chrup... chrup...
Golonka gotowana to klasyka polskiej kuchni. Warto gotować ją w bulionie, z...
Odsłon: 110
Bigos staropolski zawiera kilka rodzajów mięsa, kiszoną kapustę oraz suszone...
Odsłon: 111
Polecam.
Odsłon: 140
Golonka gotowana to klasyka polskiej kuchni. Warto gotować ją w bulionie, z...
Odsłon: 110
Bigos staropolski zawiera kilka rodzajów mięsa, kiszoną kapustę oraz suszone...
Odsłon: 111
Polecam.
Odsłon: 140
Składniki
Kalafiora dokładnie myjemy, dzielimy na różyczki, wrzucamy do miski. Morele kroimy w paseczki, dorzucamy do kalafiora, dodajemy majonez, sos sojowy, koperek, mieszamy. Doprawiamy świeżo mielonym pieprzem i solą, wstawiamy do lodówki, żeby sałatka się trochę przegryzła.