Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Piękna pogoda, dużo wolnego, warto zjeść pyszny obiad w plenerze. Proponujemy...
Odsłon: 155
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 195
Piękna pogoda, dużo wolnego, warto zjeść pyszny obiad w plenerze. Proponujemy...
Odsłon: 155
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 195
Składniki
Składniki połączyć i wyrabiać ręką, tak długo, aż masa będzie od niej odstawać.
.Rozwałkować ciasto na bardzo cienkie płaty wykrawaj kieliszkiem koła lub pół księżyce i kładź na blasze z papierem do pieczenia.
Piec w średnio gorącym piecu na jasnozłoty kolor. Po wyjęciu z pieca posypać cukrem.