Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 130
Prosty, szybki, tani i bardzo kiedyś popularny przepis, to świetny pomysł na...
Odsłon: 63
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 94
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 130
Prosty, szybki, tani i bardzo kiedyś popularny przepis, to świetny pomysł na...
Odsłon: 63
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 94
Składniki
Miękkie masło utrzec z kwiatami lawendy (2łyżki) drobno posiekanymi,lub 1 łyżką suszonych,dodac cukier puder,a potem mąkę.Zagnieśc razem.Na folię spożywczą wysypac brązowy cukier,ciasto podzielic na pół i rolowac wałek otaczany w cukrze.Zawinąc i do lodówki.
Blachę wykładamy papierem do pieczenia,piekarnik rozgrzac do 160 stopni.Ciasto pokroic na cienkie plasterki,układamy na blaszce i pieczemy 15-20min