Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nadeszła pora na kalafiora! Przyszła wiosna a wraz z nią wiele sezonowych war...
Odsłon: 228
Dbasz o zdrowe odżywianie oraz odpowiednią ilość białka, w każdym posiłku? Je...
Odsłon: 86
Idealna jako dodatek do mięsa i ryby
Odsłon: 547
Nadeszła pora na kalafiora! Przyszła wiosna a wraz z nią wiele sezonowych war...
Odsłon: 228
Dbasz o zdrowe odżywianie oraz odpowiednią ilość białka, w każdym posiłku? Je...
Odsłon: 86
Idealna jako dodatek do mięsa i ryby
Odsłon: 547
Składniki
Zagniatamy ciasto z mąki , sera i miękkiej margaryny. Ciasto zawinąć w folie (lub w woreczek) i dać do lodówki na co najmniej 1 godzinę, ale można zostawić na noc. Wałkujemy ciasto na grubość około 3-4 mm i wycinamy ciasteczka i maczamy bardziej wilgotną stroną w cukrze. Ciasteczka układamy cukrem do góry. Pieczemy w temperaturze 175 stopni około 16 minut.