Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zdrowe i bardzo pożywne:)
Wątróbka po aleksandryjsku, czyli nowy wymiar smaku wątróbki.
Odsłon: 304
Taki paprykarz często robiłyśmy z mamą w poświątecznych porządkach.
Odsłon: 2871
Smaczne i szybkie mięso na obiad. Bez zbędnych tłuszczy a mięsko jest wilgotn...
Odsłon: 258
Deser którym chciałabym się z Wami podzielić to proste ciasto bez pieczenia....
Odsłon: 106
Doskonałe danie na obiad jak i na kolację. Szybkie w przygotowaniu i tak samo...
Odsłon: 185
Wątróbka po aleksandryjsku, czyli nowy wymiar smaku wątróbki.
Odsłon: 304
Taki paprykarz często robiłyśmy z mamą w poświątecznych porządkach.
Odsłon: 2871
Smaczne i szybkie mięso na obiad. Bez zbędnych tłuszczy a mięsko jest wilgotn...
Odsłon: 258
Deser którym chciałabym się z Wami podzielić to proste ciasto bez pieczenia....
Odsłon: 106
Doskonałe danie na obiad jak i na kolację. Szybkie w przygotowaniu i tak samo...
Odsłon: 185
Składniki
Masło stopić i wystudzić. Do zimnego masła dodać cukier, cukier waniliowy, jajka, mąkę i proszek - wszystko mieszamy. Dodajemy żurawinę, startą lub pokruszoną w malutkie kosteczki czekoladę i płatki kukurydziane. Mieszamy rękoma, bo masa jest barrrdzo gęsta.
Nakładamy małe, płaskie placuszki na papier. Pieczemy 15 minut w 175 stopniach na złoty kolor.