Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Udane połączenie słodkiego i zdrowego :)
Golonka gotowana to klasyka polskiej kuchni. Warto gotować ją w bulionie, z...
Odsłon: 116
Bigos staropolski zawiera kilka rodzajów mięsa, kiszoną kapustę oraz suszone...
Odsłon: 120
Polecam.
Odsłon: 215
Golonka gotowana to klasyka polskiej kuchni. Warto gotować ją w bulionie, z...
Odsłon: 116
Bigos staropolski zawiera kilka rodzajów mięsa, kiszoną kapustę oraz suszone...
Odsłon: 120
Polecam.
Odsłon: 215
Składniki
masło ucieramy z cukrem dajemy po jajku przesianą mąkę z proszkiem zmiksowane buraczki kisiele sok z cytryny ciasto dokładnie mieszamy dajemy na blaszkę wyłożoną papierem do pieczenia pieczemy w 180 st 45 minut