Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Twoi goście są wielkimi fanami sernika? Zaskocz ich i przygotuj sernik sycyli...
Odsłon: 787
To jest miseczka pyszności i zdrowotności. Białe szparagi są bardzo delikatn...
Odsłon: 217
Szybko i smacznie. Polecam.
Odsłon: 1132
Twoi goście są wielkimi fanami sernika? Zaskocz ich i przygotuj sernik sycyli...
Odsłon: 787
To jest miseczka pyszności i zdrowotności. Białe szparagi są bardzo delikatn...
Odsłon: 217
Szybko i smacznie. Polecam.
Odsłon: 1132
Składniki
Upiec biszkopt. Gotować mleko skondensowane 3 godz cały czas musi być zanurzone w wodzie. Kupienie gotowej krówki w puszcze równa się zaoszczędzeniem czasu.
1/2 kostki margaryny roztopić na wolnym ogniu, dodać słonecznik i 4 łyżki mleka. Wymieszać. Smażyć ok 10 min. Następnie włożyć na blaszkę i mieszając co jakiś czas, zapiec w piekarniku na zloty kolor. 2 kostki margaryny utrzeć, dodać przestudzone mleko albo gotowa krówkę i słonecznik. Wyłożyć na biszkopt. śnieżkę ubić i pod koniec ubijania dodać fix dalej ubijać aż uzyskamy pożądana konsystencje. wyłożyć na masę.