Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nie ma przy nim dużo pracy a bardzo dobre:)
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 603
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 132
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 1754
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 253
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 120
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 603
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 132
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 1754
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 253
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 120
Składniki
Upiec biszkopt z 6 jaj.
Biszkopt przekroić wzdłuż.
Masa: Margarynę utrzeć na puch, dodać cukier puder, mleko w proszku i serki homogenizowane.
Połowę masy wyłożyć na biszkopt, ułożyć na nim biszkopty okrągłe, nasączyć dosyć mocno kawą cappuccino. Przykryć druga połową biszkopty, druga część masy, biszkopty mocno nasączone(mogą być nawet lekko wilgotne), posypać ładnie kakao
Smacznego!!!