Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne i dobre na akie bez okazyjne spotkania :)
Schab pod pieczarkową pierzynką to prawdziwa uczta dla podniebienia, łącząca...
Odsłon: 260
Nie masz pomysłu na przygotowanie dania na święta, oto przepis dla Ciebie. So...
Odsłon: 1395
Niezwykłe kotlety drobiowe w tostach" - ta nazwa sama w sobie wzbudza ciekawo...
Odsłon: 6471
Surówka "Wiosenka" to lekka, świeża i kolorowa kompozycja, idealna jako dodat...
Odsłon: 209
Schab pod pieczarkową pierzynką to prawdziwa uczta dla podniebienia, łącząca...
Odsłon: 260
Nie masz pomysłu na przygotowanie dania na święta, oto przepis dla Ciebie. So...
Odsłon: 1395
Niezwykłe kotlety drobiowe w tostach" - ta nazwa sama w sobie wzbudza ciekawo...
Odsłon: 6471
Surówka "Wiosenka" to lekka, świeża i kolorowa kompozycja, idealna jako dodat...
Odsłon: 209
Składniki
CIASTO CIEMNE. Ubić białka. Reczte składników włożyć do rondla i gotować aż do powstania cieczy. Połączyć białka z cieczą.
MASA SEROWA. Margaryn rozpuścić. Ser zmielić. Wszystko połączyć.
Wlać ciemną masę na blachę. Potem kłaść łyżką masę serową.
Piec w temperaturze ok. 175 stopni - 45 minut.