Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Schab pod pieczarkową pierzynką to prawdziwa uczta dla podniebienia, łącząca...
Odsłon: 262
Nie masz pomysłu na przygotowanie dania na święta, oto przepis dla Ciebie. So...
Odsłon: 1399
Niezwykłe kotlety drobiowe w tostach" - ta nazwa sama w sobie wzbudza ciekawo...
Odsłon: 6473
Surówka "Wiosenka" to lekka, świeża i kolorowa kompozycja, idealna jako dodat...
Odsłon: 212
Schab pod pieczarkową pierzynką to prawdziwa uczta dla podniebienia, łącząca...
Odsłon: 262
Nie masz pomysłu na przygotowanie dania na święta, oto przepis dla Ciebie. So...
Odsłon: 1399
Niezwykłe kotlety drobiowe w tostach" - ta nazwa sama w sobie wzbudza ciekawo...
Odsłon: 6473
Surówka "Wiosenka" to lekka, świeża i kolorowa kompozycja, idealna jako dodat...
Odsłon: 212
Składniki
Pieczarki kroimy w połówki lub ćwiartki ,dodajemy małe krewetki(mogą być mrożone),mandarynki.
Robimy sos:majonez,ketchup,białe wino i koperek mieszamy,żeby uzyskać kolor zbliżony do pomarańczowego,można dodać niewielką ilość soku z mandarynek,ale trzeba uważać,żeby sos nie był za rzadki.Doprawiamy niewielką ilością soli i pieprzu,można też cukru(niekoniecznie)
Do sosu dodajemy resztę składników i mieszamy