Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Z cicha, z dala... Ale nadciąga. Powoli, powoli - aż w końcu zapomarańczowi całe stragany. Tegoroczny sezon dyniowy otwieram sernikiem!
Klasyczna , znana i lubiana.
Odsłon: 16
Napój na bazie jogurtu. Orzeźwiający, gasi pragnienie, naturalny, bez środk...
Odsłon: 961
Ta masa truskawkowa jest obłędna. Polecam.
Odsłon: 328
Wyjątkowo prosta w przygotowaniu zupa, ale równie smaczna i pożywna. Na pewno...
Odsłon: 74
Klasyczna , znana i lubiana.
Odsłon: 16
Napój na bazie jogurtu. Orzeźwiający, gasi pragnienie, naturalny, bez środk...
Odsłon: 961
Ta masa truskawkowa jest obłędna. Polecam.
Odsłon: 328
Wyjątkowo prosta w przygotowaniu zupa, ale równie smaczna i pożywna. Na pewno...
Odsłon: 74
Składniki
Rozgrzewam piekarnik do 175 stopni Celsjusza. Twaróg miksuję blenderem z dyniowym puree i serkami. Przekładam do misy miksera i ucieram 2-3 minuty. Dodaję kolejno jaja, ekstrakt i słodzę. Miksuję krótko. Przelewam do wyłożonej papierem do pieczenia tortownicy. Piekę około 45 minut. Chłodzę w piekarniku. I na noc do lodówki.