Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszny i orzeźwiający deser,bardzo polecam.
Smaczne, soczyste z chrupiącą skórką, zasmakują każdemu. W takie marynacie mo...
Odsłon: 272
W gorące dni nie można zapomnieć o piciu dużej ilości płynów. W ciągu dnia wa...
Odsłon: 90
Ciasto jest bardzo łatwe i szybkie (nie licząc czasu tężenia) do przygotowani...
Odsłon: 296
Proste danie z nóżek drobiowych marynowanych w aromatycznych przyprawach. Kur...
Odsłon: 549
Smaczne, soczyste z chrupiącą skórką, zasmakują każdemu. W takie marynacie mo...
Odsłon: 272
W gorące dni nie można zapomnieć o piciu dużej ilości płynów. W ciągu dnia wa...
Odsłon: 90
Ciasto jest bardzo łatwe i szybkie (nie licząc czasu tężenia) do przygotowani...
Odsłon: 296
Proste danie z nóżek drobiowych marynowanych w aromatycznych przyprawach. Kur...
Odsłon: 549
Składniki
Galaretkę rozpuścić w 100ml wrzątku i wystudzić. Na dno pucharków dać maliny.Gdy galaretka jest już zimna,ale nie stężała,dodać do jogurtu i dokładnie wymieszać.Dać cukier puder do smaku,ja nie dawałam gdyż ajerkoniak jest słodki. Zalać na 3/4 wysokości maliny w pucharkach i pozostawić w lodówce do stężenia. Stężały deser polać ajerkoniakiem ozdobić malinami i dać do lodówki na godz. Smacznego życzę!