Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosto i mega pysznie <3
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 716
Smaczne, miękkie, soczyste, aromatyczne zrazy mielone, szybkie w wykonaniu.
Odsłon: 141
Bulion warzywny jest podstawą do przygotowania wielu zup i sosów. Jest niskok...
Odsłon: 79
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 605
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 133
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 716
Smaczne, miękkie, soczyste, aromatyczne zrazy mielone, szybkie w wykonaniu.
Odsłon: 141
Bulion warzywny jest podstawą do przygotowania wielu zup i sosów. Jest niskok...
Odsłon: 79
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 605
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 133
Składniki
Granolę wysypujemy na do pucharków. Śmietanę ubijamy na sztywno z cukrem, wylewamy na granolę. Truskawki myjemy, usuwamy szypułki. Miksujemy na jednolitą masę. Wylewamy na śmietanę. Pucharki przekładamy do lodówki na godzinę przed podaniem. Granolę wysypujemy na do pucharków. Śmietanę ubijamy na sztywno z cukrem, wylewamy na granolę. Truskawki myjemy, usuwamy szypułki. Miksujemy na jednolitą masę. Wylewamy na śmietanę. Pucharki przekładamy do lodówki na godzinę przed podaniem.