Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
delikatny smak a do tego samo zdrowie;)
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 8092
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 179
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 398
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 8092
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 179
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 398
Składniki
Skrobiemy mango ( musi być dojrzałe czyli mięciutkie wtedy jest słodkie i pyszne) Robimy galaretkę i zalewamy pokrojone mango w misce Gdy stężeje rozkładamy w miseczki czy jakieś szklaneczki Można od razu zalewać owoce w miseczkach,należy tylko zostawić miejsce na resztę składników
Wyjmujemy zawartość mleczka kokosowego do miski i dodajemy 4 łyżki nasion chia ,mieszamy i odstawiamy do lodówkin na około 30 minut
Następnie dodajemy miód i energicznie mieszamy Następnie łyżka nakładamy miksturkę na galaretkę i można udekorować mieloną wanilią lub bananami czy mango Smacznego