Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis dnia: 19-06-2013
Inny sposób na przygotowanie smacznych dewolajów
Zasmażana młoda kapusta z dodatkiem hiszpańskiej kiełbasy i wędzonej papryki....
Odsłon: 229
Nadeszła pora na kalafiora! Przyszła wiosna a wraz z nią wiele sezonowych war...
Odsłon: 366
Zasmażana młoda kapusta z dodatkiem hiszpańskiej kiełbasy i wędzonej papryki....
Odsłon: 229
Nadeszła pora na kalafiora! Przyszła wiosna a wraz z nią wiele sezonowych war...
Odsłon: 366
Składniki
Filety umyć, osuszyć i lekko rozbić. Przyprawić kucharkiem,pieprzem i przyprawą do kurczaka. Nałożyć 2 plastry sera na środku ułożyć parówkę i obok pokrojoną w paski paprykę na to kolejne 2 plastry sera. Zawinąć i spiąć wykałaczkami. Panierować dwukrotnie w mące jajku i bułce tartej
Smażyć na oleju na złoty kolor.
Smacznego!