Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dorsz w aromatycznej ziołowej panierce. Pachnie obłędnie już podczas smażenia. Danie proste a bardzo smaczne :)
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 97
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 59
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 207
Polecam.
Odsłon: 1788
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 97
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 59
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 207
Polecam.
Odsłon: 1788
Składniki
Filety dorsza rozmrażamy, a następnie dzielimy na mniejsze kawałki i delikatnie odciskamy z nadmiaru wody. Jajko roztrzepujemy z solą i pieprzem. Bułkę tartą mieszamy ze wszystkimi ziołami. Rybę obtaczamy najpierw w jajku a następnie z bułce z ziołami. Smażymy na rozgrzanym oleju z obu stron na rumiano. Smacznego :)