Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Gdybym wiedziała, że tak prosto się je wykonuje, już dawno bym je piekła :)
Doprawione odrobiną mięty!
Odsłon: 64
Jak się zrobiło sos musztardowy, to trzeba go użyć, więc i trzeba wymyślać, c...
Odsłon: 2727
Smaczny filet z kurczaka w panierce, podany z ugotowanymi ziemniakami i surów...
Odsłon: 241
Przepyszny i lekki sernik rabarbarowy z serków homogenizowanych, który przygo...
Odsłon: 5395
Doprawione odrobiną mięty!
Odsłon: 64
Jak się zrobiło sos musztardowy, to trzeba go użyć, więc i trzeba wymyślać, c...
Odsłon: 2727
Smaczny filet z kurczaka w panierce, podany z ugotowanymi ziemniakami i surów...
Odsłon: 241
Przepyszny i lekki sernik rabarbarowy z serków homogenizowanych, który przygo...
Odsłon: 5395
Składniki
Margarynę zagotowałam z wodą. Na gotującą się wsypałam mąkę. Wyłączyłam i mieszałam drewnianą łyżką. Nalezy mieszać do momentu aż składniki połaczą się i ciasto zacznie odchodzić od garnka. U mnie trwało to około 3 minuty. Czyli bardzo szybko można uzyskać żądany efekt :)
Ciasto chłodzimy , ma być na prawdę ZIMNE. Do takiego ciasta dodałam całe jaja i wymieszałam mikserem. Wyciskałam strzykawką . Należy piec w temp.200* 30 minut. Zimne przekroiłam i przekładałam bitą śmietaną ubitą z cukrem pudrem.