Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Inny sposób na fasolkę szparagową po grecku.
Cześć, chciałabym się z wami podzielić przepisem na pyszne czosndogi. Przygot...
Odsłon: 56
Klasyczna , znana i lubiana.
Odsłon: 22
Napój na bazie jogurtu. Orzeźwiający, gasi pragnienie, naturalny, bez środk...
Odsłon: 965
Ta masa truskawkowa jest obłędna. Polecam.
Odsłon: 337
Cześć, chciałabym się z wami podzielić przepisem na pyszne czosndogi. Przygot...
Odsłon: 56
Klasyczna , znana i lubiana.
Odsłon: 22
Napój na bazie jogurtu. Orzeźwiający, gasi pragnienie, naturalny, bez środk...
Odsłon: 965
Ta masa truskawkowa jest obłędna. Polecam.
Odsłon: 337
Składniki
Cebulę pokroic w kostkę,zeszklic na oliwie,dodac pokrojone w kostkę ziemniaki i pokrojoną w talarki marchew,chwilę podsmażyc dodac fasolkę i jeszcze chwilę smażyc ciągle mieszając.Podlac wodą,dodac posiekany koperek i przyprawy według własnego smaku.
Gdy warzywa zmiękną dodac przecier i jeszcze chwilę gotowac.Danie powinno miec gęstą konsystencję.