Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dla amatorow baraniny, podajemy z ziemniaczkami i duszonymi warzywami.
Zapiekanki są pyszne. U mnie tym razem zapiekanka już podzielona na porcje. M...
Odsłon: 1593
Smaczne, miękkie, soczyste, aromatyczne zrazy mielone, szybkie w wykonaniu.
Odsłon: 95
Sałatka makaronowa prosta i szybka w przygotowaniu , można do niej dodać co s...
Odsłon: 80
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 397
Zapiekanki są pyszne. U mnie tym razem zapiekanka już podzielona na porcje. M...
Odsłon: 1593
Smaczne, miękkie, soczyste, aromatyczne zrazy mielone, szybkie w wykonaniu.
Odsłon: 95
Sałatka makaronowa prosta i szybka w przygotowaniu , można do niej dodać co s...
Odsłon: 80
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 397
Składniki
Filety nacinamy "w kratke" na stronie ze skorka i tluszczem. Grillujemy badz obsmazamy na patelni, tak aby nabraly ksztaltu i zlocisto - brazowego koloru.Posypujemy sola i pieprzem.
Mieszamy miod i musztarde, smarujemy filety w trakcie grillowania. W warunkach domowych, po obsmazeniu smarujemy filety glazura i wkladamy do piekarnika nagrzanego do 180 stopni, czas pieczenia uzaleniony jest od tego w jakim stopniu wypieczone lubimy filety: krwiste 5 minut srednio krwiste 7-8 minut wypieczone 9 minut