Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie i łatwe danie i bez tłuszczu (dla tych co liczą kalorie)
Wątróbka po aleksandryjsku, czyli nowy wymiar smaku wątróbki.
Odsłon: 16
Tradycyjna, szybka i niezawodna przekąska, sprawdzi się również dla niespodzi...
Odsłon: 665
...z zimnego piekarnika. To tak nie do końca. Normalnie jak robimy ciasto, t...
Odsłon: 63
Klasyczna , znana i lubiana.
Odsłon: 179
Wątróbka po aleksandryjsku, czyli nowy wymiar smaku wątróbki.
Odsłon: 16
Tradycyjna, szybka i niezawodna przekąska, sprawdzi się również dla niespodzi...
Odsłon: 665
...z zimnego piekarnika. To tak nie do końca. Normalnie jak robimy ciasto, t...
Odsłon: 63
Klasyczna , znana i lubiana.
Odsłon: 179
Składniki
Czosnek pokroić drobno, lub zmiażdżyć,dodać do jogurtu, wsypać przyprawy. Filet pokroić na mniejsze kawałki włożyć do marynaty i odstawić do lodówki na min 1 godz (może być dłużej).
Piekarnik rozgrzać do 180 st, blachę wyłożyć papierem do pieczenia, filety panierować w rozkruszonych płatkach i układać na blachę. piec aż płatki się zrumienią na złoty kolor. (30-40min) Podawać z ziemniakami i ulubioną surówką.