Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo proste danie. Bardzo szybkie, smaczne i sycące. Dla wszystkich którzy lubią warzywa :)
Soczyste w środku i chrupiące na zewnątrz udka z kurczaka to super pomysł na...
Odsłon: 1007
Kociołek wiejski, w odróżnieniu od innych przepisów na podobne dania, przygot...
Odsłon: 1131
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 11588
Soczyste w środku i chrupiące na zewnątrz udka z kurczaka to super pomysł na...
Odsłon: 1007
Kociołek wiejski, w odróżnieniu od innych przepisów na podobne dania, przygot...
Odsłon: 1131
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 11588
Składniki
Na rozgrzaną patelnię wrzucamy pokrojoną w ósemki cukinię, kiedy zacznie robić się miękka, wrzucamy pokrojony szpinak. Następnie dajemy 2 ząbki czosnku( to zależy od gustu). Kiedy szpinak będzie gotowy dodajemy opłukane warzywa z puszek. Smażymy , można dodać trochę bulionu jeśli ktoś lubi płynny taki sos. Dodajemy na końcu wszystkie przyprawy. Ja lubię dużo tymianku i czosnku. Jeśli ktoś lubi wersje bogatszą można dodać usmażony wcześniej filet z piersi kurczaka lub indyka. Oczywiście wszystkie warzywa z puszek można zastąpić świeżymi lub mrożonymi.