Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosto i smacznie.
Sałatka z kaszy jaglanej, pieczonej papryki, ogórka kiszonego, mięty i natki...
Odsłon: 194
Smaczne, soczyste z chrupiącą skórką, zasmakują każdemu. W takie marynacie mo...
Odsłon: 352
Sałatka z kaszy jaglanej, pieczonej papryki, ogórka kiszonego, mięty i natki...
Odsłon: 194
Smaczne, soczyste z chrupiącą skórką, zasmakują każdemu. W takie marynacie mo...
Odsłon: 352
Składniki
Karkówkę kroimy w dużą kostkę ,oprószamy solą ,pieprzem i obtaczamy w mące. Podsmażamy na łyżeczce smalcu ,osączamy z tłuszczu na papierowym ręczniku. Pokrojone pieczarki z posiekaną cebulą i pokrojonym w paski bambusem podsmażamy na oliwie ,dodajemy karkówkę ,zalewamy bulionem i dusimy do miękkości pod przykryciem. Gulasz doprawiamy do smaku solą ,pieprzem i papryką.