Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pomimo tego, że podajemy na zimno, to herbatka od środka rozgrzewa. Głównie dzięki chachy ( u nas ta z pod stołu, więc mocniejsza ), wspaniałym uzupełnieniem jest zielona herbata z dodatkiem jaśminu.
Przepyszny i lekki sernik rabarbarowy z serków homogenizowanych, który przygo...
Odsłon: 5371
Doprawione odrobiną mięty!
Odsłon: 47
Przepyszny i lekki sernik rabarbarowy z serków homogenizowanych, który przygo...
Odsłon: 5371
Doprawione odrobiną mięty!
Odsłon: 47
Składniki
Herbatę zalewamy ciepłą wodą (80-85°C), zaparzamy 8 min, studzimy i wstawiamy na godzinę do lodówki. Do filiżanek nalewamy chachę- 20 ml (może też być biały rum). Uzupełniamy zieloną herbatą. Podajemy z plasterkiem grejpfruta (czerwonego).