Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna pomidorowka z duza iloscia warzyw :) Warzywa mozna albo zmiksowac, albo rozgniesc widelcem- wtedy zostana nam widoczne kawalki warzyw- ja osobiscie wole ta druga opcje.
Golonka gotowana to klasyka polskiej kuchni. Warto gotować ją w bulionie, z...
Odsłon: 116
Bigos staropolski zawiera kilka rodzajów mięsa, kiszoną kapustę oraz suszone...
Odsłon: 120
Polecam.
Odsłon: 212
Golonka gotowana to klasyka polskiej kuchni. Warto gotować ją w bulionie, z...
Odsłon: 116
Bigos staropolski zawiera kilka rodzajów mięsa, kiszoną kapustę oraz suszone...
Odsłon: 120
Polecam.
Odsłon: 212
Składniki
Marchew, seler i pietruszke obrac, pokroic na mniejsze kawalki, cebule posiekac. Warzywa wlozyc do garnka, zalac bulionem i gotowac na wolnym ogniu, az warzywa beda miekkie. Wyjac je, wystudzic, a do wywaru dodac sok pomidorowy. Kiedy zupa zacznie sie gotowac, wsypac ryz, gotowac do miekkosci- przed koncem dodac pogniecione widelcem (lub zblendowane) warzywa, sol, pieprz, natke pietruszki i bazylie.