Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
PYSZNE NAWET PO KILKU DNIACH (JEŚLI ZOSTANĄ...)
Wątróbka po aleksandryjsku, czyli nowy wymiar smaku wątróbki.
Odsłon: 21
Tradycyjna, szybka i niezawodna przekąska, sprawdzi się również dla niespodzi...
Odsłon: 679
...z zimnego piekarnika. To tak nie do końca. Normalnie jak robimy ciasto, t...
Odsłon: 70
Klasyczna , znana i lubiana.
Odsłon: 186
Wątróbka po aleksandryjsku, czyli nowy wymiar smaku wątróbki.
Odsłon: 21
Tradycyjna, szybka i niezawodna przekąska, sprawdzi się również dla niespodzi...
Odsłon: 679
...z zimnego piekarnika. To tak nie do końca. Normalnie jak robimy ciasto, t...
Odsłon: 70
Klasyczna , znana i lubiana.
Odsłon: 186
Składniki
MARGARYNĘ ZETRZEĆ NA TARCE DO MĄKI ZMIESZANEJ Z CUKRAMI I AMONIAKIEM.
ROZKRUSZYĆ , DODAĆ JAJKA I ŚMIETANĘ.
WYROBIĆ ELASTYCZNE NIEZBYT TWARDE CIASTO.
FORMOWAĆ KULKI Z CIASTA,NAKŁADAĆ DO GORĄCEJ GOFROWNICY I PIEC PRZEZ 2-3 MINUTY.
SMACZNEGO!!!!!!