Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo lubię gołąbki. Jednak nie lubię gotować kapusty i wyjmować liści .Często jestem potem poparzona.
Znakomity domowy chleb z gara. Aby wyszedł idealny najlepiej piec go w garnku...
Odsłon: 29
Bardzo soczysta, smaczna, rozpływająca się w ustach pieczeń na niedzielny lub...
Odsłon: 407
Polecam.
Odsłon: 377
Znakomity domowy chleb z gara. Aby wyszedł idealny najlepiej piec go w garnku...
Odsłon: 29
Bardzo soczysta, smaczna, rozpływająca się w ustach pieczeń na niedzielny lub...
Odsłon: 407
Polecam.
Odsłon: 377
Składniki
Składniki mieszamy ze sobą. Formuujemy kulki lub inny kształt ;) Kładziemy na gotującą wodę. Woda najlepiej gdy przykryje kulki. Ponieważ surowe składniki będą pęczniały i kule powiekszą swoją objetość.
Gotowałam około 1/2 godziny .