Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zwykła jajecznica czasami się nudzi, tak samo jak kanapki. Połączyłam dwie nudne rzeczy:) Powstało coś pysznego i niebanalnego:)
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 5284
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 105
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 5284
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 105
Składniki
Chleb smarujemy masełkiem, na każdą skibkę kładziemy po plasterku sera żółtego i smarujemy lekko ketchupem. Wykładamy na talerz i przystepujemy do przygotowania części ciepłej:)
Na patelni - tradycyjnie jak do jajecznicy - smażymy cebulkę i boczek, gdy są już podsmażone, dodajemy pokrojonego pomidora i smażymy aż odparują soki. W osobnym naczyniu ubijamy wcześniej jajka i doprawiamy solą i pieprzem. Taka masę jajeczną wlewamy na patelnię i smazymy.
Gotową jajecznicę układamy na skibkach chleba. Gotowe:)