Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pulled pork, to nic innego, jak szarpana wieprzowina. Wersja slow z wolnowaru...
Odsłon: 716
Melasę granatową kupiłam przez pomyłkę, ale nie przez przypadek. Spróbowałam,...
Odsłon: 135
Pomysł na te naleśniki tkwił bardzo długo w głowie, ale inne potrawy wchodził...
Odsłon: 637
Smaczna, zdrowa i lekka surówka. Idealna jako dodatek do drugiego dania.
Odsłon: 238
Pulled pork, to nic innego, jak szarpana wieprzowina. Wersja slow z wolnowaru...
Odsłon: 716
Melasę granatową kupiłam przez pomyłkę, ale nie przez przypadek. Spróbowałam,...
Odsłon: 135
Pomysł na te naleśniki tkwił bardzo długo w głowie, ale inne potrawy wchodził...
Odsłon: 637
Smaczna, zdrowa i lekka surówka. Idealna jako dodatek do drugiego dania.
Odsłon: 238
Składniki
Bagietkę świeżo pieczoną pokroiłem na kromki . Zrumieniłem na patelni , natarłem czosnkiem. Przygotowałem pastę : roztarłem anchois , wymieszałem z posiekanymi oliwkami i oliwą . Każdy tost posmarowałem ½ łyżeczki pasty i ułożyłem na nim kawałek marynowanej papryki.