Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam tak zrobione grzyby,zwłaszcza w zimie kiedy mamy ochotę na grzybowy sosik lub zupę.Odmrażamy doprawiamy do smaku i gotowe:)
...z zimnego piekarnika. To tak nie do końca. Normalnie jak robimy ciasto, t...
Odsłon: 696
"Special fried rice" to potrawa chińska i ma wiele wariantów. Do specjalnego...
Odsłon: 136
Wątróbka po aleksandryjsku, czyli nowy wymiar smaku wątróbki.
Odsłon: 204
Potrawka z kurczakiem z mieszanką warzyw to kwintesencja domowego ciepła i wy...
Odsłon: 297
W sezonie na truskawki proponujemy skromny i smaczny deser -naleśniki z serki...
Odsłon: 251
...z zimnego piekarnika. To tak nie do końca. Normalnie jak robimy ciasto, t...
Odsłon: 696
"Special fried rice" to potrawa chińska i ma wiele wariantów. Do specjalnego...
Odsłon: 136
Wątróbka po aleksandryjsku, czyli nowy wymiar smaku wątróbki.
Odsłon: 204
Potrawka z kurczakiem z mieszanką warzyw to kwintesencja domowego ciepła i wy...
Odsłon: 297
W sezonie na truskawki proponujemy skromny i smaczny deser -naleśniki z serki...
Odsłon: 251
Składniki
Oczyszczone i zdrowe grzyby,pokroić w kostkę,przepłukać. Cebulę pokroić w kostkę i podsmażyć.Na usmażoną cebulę dać grzybki i dusić około 35min. Część można zużyć do sosu na bieżąco,a pozostałe wystudzone dać do pojemników lub woreczków i zamrozić. Ja dałam do woreczków,mniej miejsca w zamrażarce zajmują. Można też dać do słoiczków,ale wtedy trzeba przez 3 dni ,po kilka godz.pasteryzować jak mięso.
Smacznego życzę!