Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Lubimy nowe wyzwania, nowe smaki. Nie lubimy monotonnego jedzenia, więc chętnie się nim bawimy. W marchewkową panierkę zawinęliśmy jedną z bardziej charakterystycznych w smaku ryb, znanych w Polsce.
Propozycja na starter lub na wizytę gości
Odsłon: 90
Filet z kurczaka z warzywami i chipsami jarmużu to połączenie wykwintnych sma...
Odsłon: 181
Napój na bazie jogurtu. Orzeźwiający, gasi pragnienie, naturalny, bez środk...
Odsłon: 209
Szybkie i proste w przygotowaniu zapiekanki z pieczarkami. Zapiekane z serem...
Odsłon: 404
To jest miseczka pyszności i zdrowotności. Białe szparagi są bardzo delikatn...
Odsłon: 68
Propozycja na starter lub na wizytę gości
Odsłon: 90
Filet z kurczaka z warzywami i chipsami jarmużu to połączenie wykwintnych sma...
Odsłon: 181
Napój na bazie jogurtu. Orzeźwiający, gasi pragnienie, naturalny, bez środk...
Odsłon: 209
Szybkie i proste w przygotowaniu zapiekanki z pieczarkami. Zapiekane z serem...
Odsłon: 404
To jest miseczka pyszności i zdrowotności. Białe szparagi są bardzo delikatn...
Odsłon: 68
Składniki
Halibuta filetujemy, usuwamy skórę i razem z cebulą mielimy. Mięso doprawiamy pieprzem cytrynowym, formujemy kotlety. Marchewki obieramy, ścieramy na drobnych oczkach, wbijamy jajka, doprawiamy solą i pieprzem. Tak przygotowaną masą „oblepiamy” kotlety rybne. Smażymy na rozgrzanym tłuszczu z obu stron.